ContactPostzegelsAfhalenBetalenLevering

Webshop » Andere » Dieren » Vogelharnas Small

Vogelharnas Small

Vogelharnas Small
Premier Feather Tether vogelharnas en riem - veel kleuren op voorraad, maar de voorraad is beperkt!
We hebben de laatste grote voorraad beschikbaar in het Premier Feather Tether vogelharnas en riem voor vogels en we hebben het in een overvloed aan kleuren! Het aanbod is beperkt!!
Dit product kan een veilige manier zijn om uw vogel mee naar buiten te nemen. Het Feather Tether Bird harnas is ontwikkeld in samenwerking met een aviaire dierenarts en is een niet-beperkend lichaamsharnas. Zowel de petite als de kleine maten zijn in een figuur 8-stijl. Bij het harnas wordt een riem met een lengte van 48 inch (2 cm) meegeleverd!
Houd er rekening mee dat dit product niet wordt aanbevolen voor zeer kleine vogels zoals parkieten, tortelduifjes, papegaaien. Het product is alleen gemaakt voor papegaaien, niet voor andere soorten.
Nu kunt u uw vogel overal mee naartoe nemen, picknicken, fietsen, balspelen, varen en meer! Het Feather Tether-vogelharnas is ontwikkeld in samenwerking met een vogeldierenarts en voorkomt de tragedie van wegvliegen zonder het gevaar van beenletsel. Laat je gevederde vriend samen met jou genieten van de wonderen van het buitenleven!
Maat small : Feather Tether past op de meeste Valkparkieten, kleinere Conures, kleinere Quakers, enz. Petite maat past meestal bij vogels die minder dan 100 gram wegen.

€ 5,00 inclusief BTW

Beschikbaar

Home Veiligheidsmaatregelen Our Story Retour Leeshoekje

Alle prijzen zijn Inclusief BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop software: EasyWebshop.be